CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

AZ MLSZ elnöksége döntést hozott az NB III-as mezőny feltöltésével kapcsolatban.

Az újdonsült elnökség mai határozatának értelmében a Dunakeszi Vasutas továbbra is az NB III-ban szerepelhet, ez pedig azt jelenti, hogy mégsem kell kiesnie a Hévízgyörknek a "megye-egyből", a Perbálnak az I/B-osztályból, és a Fortuna-Kismarosnak a "megye-kettőből".

A "megye-egy" jogosult sportszervezetek névsora:

Bag, Diósd, Erdőkertes, Felsőpakony, Gödöllői SK, Halásztelek, Hévízgyörk, Örkény, Pilis-Legea, Pilissport-PLSE, Tápiószecső, Tárnok, Törtel, Újlengyel, Üllő, Veresegyház.

A "megye-egyperbé"-re jogosult sportszervezetek névsora:

Alsónémedi, Aszód, Budakalász, Bugyi, Dány, Dömsöd, Dunabogdány, Dunakeszi Kinizsi, Gödöllői EAC, Gyál, Gyömrő, Hernád, Isaszeg, Kiskunlacháza, Kisnémedi, Mogyoród, Nagykáta, Perbál, Pereg, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pomáz-ICO, Ráckeve, Sülysáp, Szentmártonkáta, Taksony, Tápiószele, Tóth László-Újszilvás, Újhartyán, Vácduka, Verőce.

A Szigetgyöngye nem vállalja az I/B-osztályt, így a mezőny egyelőre foghíjas, 31 tagú. A Versenyiroda javaslatára a PMLSZ elnöksége dönthet a feltöltésről, amelyre ha sor kerül, a 2009/2010. évi szereplése alapján a Tahitótfalu együttese indulhat ebben az osztályban.

A felsorolt egyesületek nevezését a Versenyiroda abban az esetben hagyja jóvá, ha a nevezési dokumentációk időben beérkeztek, az esetleges hiányosságokat pótolták, valamint nem áll fent tartozása a PMLSZ-szel szemben!