CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2010. december 21.

A Tárnok KSK megtartotta tisztújító özgyűlését.

Az eseményen mintegy harminc labdarúgó és sportköri tag jelent meg.
A szokásos formaságok után Aradi József Elnök beszámolóját hallgathattuk meg aki értékelte az előző közgyűlés óta eltelt időszakot valamint röviden áttekintette elnöksége húsz évét. A közgyűlés egyhangúan elfogadta Aradi József elnöki beszámolóját.
Ezután Aradi József és az Elnökség lemondott tisztségéről, majd sor került az új Elnök és Elnökség megválasztására. Az elnöki posztra egy jelöltre - Lukács Sándorra - érkezett javaslat, aki úgy nyilatkozott, hogy megválasztása esetén elvállalja a tisztséget.
A levezető elnök szavazásra tette fel a kérdést és a Közgyűlés egyhangúan megválasztotta Lukács Sándort a Tárnok KSK Elnökének.
Ezután Sanyi javaslatot tett az új Elnökség tagjaira, és a közgyűlés egyhangúan megválasztotta az új Elnökséget, amelynek tagja lett Kapunics Zoltán, Csabai Csaba, Sárosi Tamás, Somogyi Gábor, Takács György.
Ezután az új Elnök méltatta és megköszönte elődje húszéves tevékenységét és ajándékot nyújtott át a játékosok nevében, majd röviden beszélt terveiről.

Új Elnökünk Lukács Sándor nyilatkozata

Kedves Sportbarátok!

Szeretném megköszönni a bizalmat azoknak, akik megszavaztak, mellettem állnak és segítenek nekem!
Elsősorban Aradi Józsi bácsinak azt a hihetetlenül példaértékű, alázatos munkáját, amit az elmúlt húsz évben végzett egyesületünkért. Érdekesség, hogy én éppen húsz éve kezdtem el focizni a serdülő csapatunkban Józsi bácsi kezei alatt, tehát végigkövethettem és átéltem, ahogy elnökként és edzőként is mindig kiállt mellettünk, és arra törekedett, hogy a Tárnok KSK minél jobb és elismertebb legyen a megyében.
Sok fiatalnak ő tanította a futball alapjait és mostani csapatunk egy része is nála nevelkedett.
Pályafutása alatt, csapatunk a körzeti csoportból feljutott a megyei első osztályig, ahol jelenleg is szerepelünk.
Saját magam, valamint a csapat a vezetőség és a szurkolók nevében is köszönjük Józsi bácsi!

Az új vezetőséggel is minden erőnkkel azon leszünk, hogy csapatunk minél jobban szerepeljen és hétről-hétre a sok lelkes szurkolónkat kiszolgáljuk.
Terveink között szerepel csapatkeretünk megerősítése, játékosok leigazolásával.
A Bolha Foci Tanodával, akik jelenleg is biztosítják nekünk az utánpótlás csapatokat-, minél jobb kapcsolatot szeretnénk tartani, hogy egymást segítve, megtartsuk és emeljük a tárnoki futball hírnevét.
Természetesen szükség van támogatóinkra is, akik nélkül ez nem működne. Fő támogatónk a tárnoki önkormányzat, eddig is évről-évre nagy segítséget nyújtott, akárcsak a többi cég, vállalkozó és magánszemély.  Ezután is számítunk a támogatásukra, amit előre is köszönünk. Továbbá új szponzorokat is keresünk, hogy a működésünk még stabilabb legyen.

Ezúton szeretnék, minden sportbarátnak és Tárnok szurkolónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánni!

HAJRÁ TÁRNOK!!!

                                                                                                                          Lukács Sándor

Az új Elnöknek és Elnökségnek ezúton kívánunk a nehéz feladathoz sok sikert, erőt és kitartást.


Vissza