CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Öregfiúk csapatunk teremtornán vett részt Diósdon

Az eseményről Mráz István tudósított

Négy csapat részvételével rendezték meg az immár hagyományosnak tekinthető öregfiúk teremtornát a meg a diósdi "katlanban". Körmérkőzést játszott a Diósd, Sóskút I, Sóskút II, Tárnok csapata.
Játékosaink: Schrenk Raymund, Somogyi Gábor, Szántai István, Szabó Emil, Méreg Ferenc, Morvai János, Tóth József, Mráz István

2011.12.29. ÖREGFIÚK DIÓSDON

Tárnok -  Sóskút I.
2-3

Gól: Mráz 2

Nagyon jó mérkőzés volt, kicsit álmosan kezdtünk, mindjárt meg lett az eredménye 2:0 nem ide. Lassan átvettük az irányítást de, a vége előtt tudtunk csak kiegyenlíteni: 2 perc alatt 2 gól. Az utolsó percben egy szerencsétlen góllal kikaptunk. Csak magunkat hibáztathatjuk mert megvoltak a lehetőségeink.


Diósd -   Sóskút II.
4 - 3


Tárnok -  Diósd
7 - 5

Gól : Tocka 4,   Schrenk ,  Mráz 2

Egy sima meccset tettünk magunknak nehézzé. Az első félidőben elhúztunk 5-1-re, majd kellően megnyugodtunk és máris 5-5 lett az eredmény. Szerencsére összeszedtük magunkat és bekotortunk még 2 gólt

Sóskút I   -Sóskút II.
2 - 2


Tárnok  -  Sóskút  II.
3 - 3

Gól : Szabó E. 2 , Mráz

Érdekessége volt a mérkőzésnek, hogy a Sóskút  II-ben feltűnt néhány játékos, aki korábbi meccseken a Sóskút I.  csapatát erősítette. Ez is változatos mérkőzés volt 1:0-ra  majd 2:1-re mi vezettünk. A második félidőt rosszul kezdtük, mert átvették a vezetést 3:2-re. A végén megint mi szaladtunk az eredmény után de egy jó pár kihagyott helyzet után mégis egyenlítettünk.


Sóskút I  - Diósd
2 - 2


Végeredmény:

H Csapat Pont
Gólk.
1. Sóskút  I 5
7-6
2. Tárnok 4
12-11
3. Diósd 4
11-12
4. Sóskút II. 2
8-9

Jó hajtós, szoros bajnokság volt.