CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Lizicska János (Gúnár) emléktorna

2013. január 26.-án öregfiúk és senior csapatunk a Lizicska János (Gúnár) emlékére rendezett teremtornán vett részt Diósdon.

A rangos és erős mezőnyben mindkét csapatunk jól szerepelt.

A két csoportos torna lebonyolítási rendje miatt öregfiúk csapatunk 2 győzelme, 1 döntetlenje és mindössze 1 veresége ellenére a 8 csapatos mezőnyben csak az ötödik helyen végzett.

Összeszokott csapatunk az első meccsen megilletődötten játszva szenvedett vereséget, de ettől kezdve már nem talált legyőzőre. A helyosztón egészen pazar teljesítményt nyújtva a Sóskút KSK felnőtt csapata felett diadalmaskodtunk!

Csapatunk:
Mráz István (kapus!), Méreg Ferenc, Ott Ákos, Tóth József, Dajkai Zsolt, Sík Richárd, Szabó Emil

Csoportmeccs eredményeink:

Budatétény - Tárnok KSK ÖFSE 3-0

Tárnok KSK ÖFSE - Etyek 3-0

Diósd - Tárnok KSK ÖFSE 1-1

Helyosztó az 5-6. helyért:

Tárnok KSK ÖFSE - Sóskút KSK felnőtt 3-0


Senior csapatunkban öröm volt újra együtt látni a tárnoki felnőtt futball egykori kiválóságait, így Kis Endrét, Somogyi Henriket, Csősz Jánost, Szabó Tamást, Jézsó Tamást, Zsikla Zsoltot, Váradi Ferencet, Ráb Andrást és a „meghívott vendégjátékos” szerepében – a kapuban egyébként kiválóan teljesítő - Szolnoki Gábor polgármestert.

Kiválóan kezdtük a tornát, két győzelem virított csapatunk mellett az eredménytáblán. Játékmesterünk, Kis Endi sérülés miatti kiesése után hullámvölgybe került csapatunk, és két szoros, de nyerhető meccsen elbuktunk. Az eredmények szerencsés alakulása (körbeverés) miatt azonban a bronzérem reményében léphettünk pályára a Sóskút bombaerős, javarészt még aktív öregfiúk játékosokból álló csapata ellen. Óriási küzdelemben mindkét csapat előtt adódott gólszerzési lehetőség, végül utolsó erőtartalékainkat is mozgósítva kiharcoltuk a dobogós eredményt hozó döntetlent.

Aki emlékszik még ezekre a fiúkra aktív játékos korúkból, jóleső érzéssel nosztalgiázhatott és tapsolhatott Szabó Tomi önzetlen és fáradhatatlan játékának, Kis Endi és Lecsó (Jézsó Tomi) fineszes megoldásainak, Zsikla Zsolti Szabó Tomival „összenézős” fejesgóljának. Láthatta, hogy Somogyi Heni labdáinak még mindig szeme van, a korelnök Váradi Feri továbbra is elnyűhetetlen és hogy Csősz Jani és Ráb Bandi futómennyiségén sem vásott semmit az idő.

Külön meg kell említeni Szolnoki Gábort, aki első hívó szóra kisegítette csapatunkat a hiányposzton és bizony figyelemre méltó teljesítménnyel vívta ki csapattársak, ellenfelek elismerését egyaránt.

Eredmények:

Tárnok KSK – Etyek 3-0

Budatétény – Tárnok KSK 0-3

Tárnok KSK – Diósd 2-3

Pusztazámor – Tárnok KSK 1-0

Tárnok KSK – Sóskút KSK 0-0

Szomorú esemény adta az alkalmat erre a tornára, de úgy gondolom, szebben nem adózhattunk volna Gúnár emlékének. Sok-sok Őt ismerő fiatal és idősebb futballista hajtott fejet emléke előtt azzal, hogy részt vett ezen futballtornán.

BACK
Vissza