CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2008 Pusztazámori Falunap Kupa

Másodszor vettünk részt a Pusztazámoron megrendezésre kerülő Falunap Kupán, amit kispályán 4+1-es csapatokkal játszottak. Mivel 2007-ben sikerült megszereznünk ezt a trófeát, idén megvédeni mentünk. A nevezett 7 csapatot két csoportba osztották, így egy 3-as és egy 4-es csoport lett volna. Mivel mi 12-en mentünk el, így felajánlottuk, hogy 2 csapatot indítunk. Ezt a rendezők örömmel vették, így 2 négyes csoportban játszottuk a selejtezőket. Kiírás szerint a csoport másodikak játszhattak a bronzéremért a csoport győztesek pedig az aranyért.

Tárnok I. csapat kapuját Szabó Zoli védte, a mezőnyben pedig Váradi Geri, Kis Endre, Kapunics Zoli, Csősz Jani és Körtvélyessy Ádám játszott. Tárnok II. csapatának kapusa Filus István volt, a mezőnymunkát Simon Sanyi, Tátrai Tomi, Csákány Gabi, Gulyás Peti és Szabó (Manszur) Tomi végezte.

Tárnok I. csoportjában vereség nélkül abszolválta a három mérkőzést, ám kétszer játszott döntetlent, így elúszott a csoportelsőség. A mérkőzéseken különösen Kis Endi volt eredményes, aki egymaga 7 gólt szerzett. A csoport élén így Sóskút végzett, Tárnok I.-nek maradt a második hely és a bronz meccs. Tárnok II. viszont minden mérkőzését megnyerve győzött csoportjában, megelőzve Pusztazámort. Második csapatunkban Csoki számolatlanul szórta a gólokat, számolva kilencet.

Következett a bronzéremért vívott mérkőzés Tárnok I. és Pusztazámor között. Csapatunk 2-0 arányban, magabiztos játékkal győzött. Góljainkat Váradi Geri szerezte.

A torna utolsó mérkőzését az első helyért Tárnok II. és Sóskút vívta. Színvonalas mérkőzés alakult ki, főleg az első félidőben, ahol mindkét csapat jól játszott. Szerencsére jó védőmunkánknak és Fil bravúrjainak (kétszer pazar reflexxel hárította a szinte háríthatatlant) nem kaptunk gólt. Viszont, hogy támadó játékunk sem maradt el védekező teljesítményünktől, azt két gólunk jelezte. A második játékrészben egy újabb góllal 3-0-ra elhúztunk és innen már nem volt kétséges a mérkőzés kimenetele. Sóskútnak a befejezés előtt sikerült gólt elérni, kialakítván a 3-1-es végeredményt.

Nagyon színvonalas, jó hangulatú tornán vehettünk részt, ami nagymértékben köszönhető a zámori Oláh Gábornak, aki szervezte és rendezte, valamint a csapatoknak, akik sportszerűen játszva küzdöttek egymással. Az egész tornán egyetlen durva belemenés sem történt. Nem beszélve arról, hogy a mérkőzések után kitűnő babgulyással látták vendégül a játékosokat és szurkolókat egyaránt a kedves zámoriak. Köszönjük ezt a szép napot!