CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2009 június 27. Pusztazámori Falunap Kupa

2009 június 27. - Szabó Tamás tudósítása

 

Harmadik alkalommal vettünk részt a Falunap rendezvényein belül megrendezésre karülő kispályás labdarúgó tornán. 2009-ben egy csapattal indultunk és mindjárt meg is nyertük a tornát. 2008-ban már 2 csapattal neveztünk, mindkét csapatunk dobogón végzett, mégpedig az első és a harmadik helyet értük el. Az idén már 3 csapatunk is ellátogatott az egyre népszerűbb tornára és eddigi sikereinket is felülmúltuk. Haladjunk sorjában.

ÉREMTárnok I. csapat összeállítása:
Balogh Dávid, Kis Endre, Szabó Zsolt, Kelemen László, Gyulay Gábor, Veszeli Tibor

Tárnok II. csapat összeállítása:
Szlovicsák József, Takács György, Solymosi Ádám, Csuka József, Nagy István, Kajzer Antal, Kocsis Gábor

Tárnok III. csapat összeállítása:
Nagy Attila, Somogyi Gábor, Mráz István, Körtvélyesi Ádám, Zsikla Zsolt a kapuban pedig felváltva védett a másik két tárnoki csapat kapusa, Balogh Dávid és Szlovicsák József. Erre azért volt szükség - a rendezőség hozzájárulásával - mert az előzetes ígéretek ellenére sem tudtak eredeti kapusaink eljönni.

8 csapat részvételével 2 csoportban folytak a küzdelmek. Az "A" csoportba lett besorolva Tárnok I., a "B" csoporba pedig Tárnok II. és Tárnok III.

Csapataink eredményei a következők voltak: ("A" csoport) Tárnok I. - Kaptár Söröző I. 6-1; Tárnok I. - Csacsáék 2-1; Tárnok I. - Kaptár Söröző II. 8-1 ("B" csoport) Tárnok II. - Vadkakasok 8-1; Tárnok II. - Sóskút 6-0; Tárnok II. - Tárnok III. 3-1; Tárnok III. - Sóskút 1-4; Vadkakasok - Tárnok III. 1-6

Ezekkel az eredményekkel az "A" csoportban Tárnok I. végzett az 1. helyen, megelőzve a Kaptár Söröző első csapatát. A "B" csoportot Tárnok második csapata nyerte Sóskút és Tárnok III. előtt. A kiírás szerint a két csoport győztese játszott a tornagyőzelemért, a 2. helyezettek pedig a bronz éremért. A 3. helyért Sóskút a II. félidei jó játékával biztosan nyert a jobbik Kaptár ellen 4-1 arányban.

A döntő óriási küzdelmet hozott két csapatunk között. A mérkőzés rendes játékidejében nem birt egymással a rutinosabb Tárnok I. és a főleg ifistáinkból összeállt Tárnok II. Gólt egyik csapatnak sem sikerült elérni, bár lehetőség mindkét csapat előtt adódott. A helyzetek alapján inkább első csapatunk állt közelebb a győzelemhez. Lefújás után büntetők következtek és ebben második csapatunk bírta jobban idegekkel és 3-1-re a fiatalok nyerték ezt a párharcot és egyben a kupát.

A végső sorrend tehát a következő képpen alakult: 1. és egyben kupagyőztes Tárnok II. 2. Tárnok I. 3. Sóskút 4. Kaptár Söröző I.

A jó hangulatú torna után a rendezőség ebédre invitálta az összes résztvevőt, majd az ezt követő díjkiosztón vehette át az okleveleket, érmeket és győztes csapatunk a szép serleget.

Nem mondok újat, hogy Oláh Gábor és csapata ismét kitett magáért a rendezésben, és egy nagyszerű napot tölthettünk Pusztazámoron. Köszönjük!

 

 

bela_01_small.jpgbela_02_small.jpgbela_03_small.jpgbela_04_small.jpg

bela_05_small.jpgbela_06_small.jpgbela_07_small.jpgbela_08_small.jpg

bela_09_small.jpgbela_10_small.jpgbela_11_small.jpgbela_12_small.jpg

bela_13_small.jpgbela_14_small.jpgbela_15_small.jpgtomi_03_small.jpg

tomi_04_small.jpgtomi_05_small.jpgtomi_09_small.jpgtomi_11_small.jpg

tomi_12_small.jpgtomi_13_small.jpgtomi_17_small.jpgtomi_18_small.jpg

tomi_21_small.jpgtomi_22_small.jpgtomi_25_small.jpgtomi_26_small.jpg

tomi_31_small.jpgtomi_32_small.jpgtomi_43_small.jpgtomi_45_small.jpg

tomi_47_small.jpgtomi_49_small.jpgtomi_51_small.jpgtomi_53_small.jpg

tomi_54_small.jpgtomi_59_small.jpgtomi_60_small.jpg

tomi_54_small.jpgtomi_59_small.jpgtomi_60_small.jpg

tomi_59_small.jpg