CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2011. november 12. Sportbál

2011. november 12-én Egyesületünk kezdeményezésére egy, már évekkel korábban rendre nagy sikerrel megtartott eseményt sikerült új életre hívni: sportbált rendeztünk. A jól szervezett előkészítés eredményeképpen a Tárnoki Művelődési Ház kapacitását maximálisan kihasználva mintegy 120 bálozó szórakozott együtt a Tárnok KSK sportolóival.
Lukács Sándor megnyitóját követően a táncé volt a főszerep, a mulatós zene és a kiváló énekhang Sohár Annát dicsérte. Még éjfél előtt a Nezire Tánciskola művészi produkciójában hastánc ás zumba bemutató fokozta a már egyébként is fergeteges hangulatot.
Akik a báli forgatagban túlhevültek, kiszáradt torkukat a büfé széles kínálatával nedvesíthették.
Éjfél után nem sokkal került sor a tombolahúzásra, sportköri elnökünk prezentálásában. A támogatóink által felajánlott értékes nyereményeknek köszönhetően rekordszámú tombolajegy fogyott. A vidám helyzetekkel tarkított tombolahúzás érdekessége volt, hogy mindkét fődíjat az öregfiúk két prominens személyisége nyerte. A tombola után még hajnalig tartott a mulatság, mígnem az utolsó fecskék is végkimerültek.
A remekül sikerült rendezvény bizonyította, hogy labdarúgóink nem csak a fehér mészcsíkokon belül mozognak otthonosan, hanem a táncparketten is.

Ezúton köszönjük meg a bál szervezését támogató vállalkozók, civil szervezetek, valamint egyéni támogatók segítségét, amellyel a rendezvény színvonalát jelentősen emelték. A bál bevételét a Tárnok KSK működési költségeire fordítja az Egyesület. 

Tombola ajándék felajánlók

Tárnoki Civil Fórum

Gerti Cukrászda és Pizzázó

Boszorkány Söröző

Pabló Music Pub

Szamuráj 07 Kft.

Tárnok KSK Öregfiúk SE

Kanizsai Ferenc és Szabó Emil

Kaszás Attila

Tárnoki Katlan

Pécsvári László / Laci Klub

Egri Ferenc / 3+1 Videotéka

Somogyiné Kiss Tímea / Vasalás Szolgálat Tárnok

Firing-Data Kft.

Tárnok KSK

Szabó "Spiff" István

 

A felsoroltakon kívül is többen támogatták a rendezvényt ajándék felajánlással, sütemények készítésével, szervezéssel.

Szeretnénk külön is köszönetet mondani azoknak, akik Tárnok Önkormányzata és a Tárnoki Civil Fórum részéről jegyvásárlással támogatták rendezvényünket, noha azon részt venni nem tudtak!

A rendezvényen készült fényképek

Aradi Béla képei GO

Veszeli Tibor képei GO

A Nezire Tánciskola bemutatója