< <
CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2012. december 1. Öregfiúk csapatunk évadzáró összejövetele

Ismét a Kanizsai és a Szabó család vendégszeretetét élvezhettük a sikeres évet lezáró vacsorán. Szép számmal jelentek meg csapatunk tagjai, támogatóink, szurkolóink. Örvendetes, hogy egyre többen családdal érkeznek közös rendezvényeinkre. A menü ismét a lassan hagyományossá váló két sültmalac volt - megfontolandó, hogy nekünk is lehetne kabalaállatunk - a jó étvágyat remek pálinkák alapozták meg, a könnyű emésztést pedig a pince mélyén mértékkel fogyasztott minőségi borok. Jól fogytak a jobbnál-jobb pogácsa és sütemény költemények, a választék meghaladta egy kisebb lakodalomét! Köszönet a szorgos és tehetséges hölgyeknek!
A vacsorát megelőzően először Kapunics Zoltán mondott "rövid" beszédet, majd Szabó István foglalta versbe az őszi idényt.

Kapunics Zoltán néhány gondolata az idényről

Ez az év minden túlzás nélkül káprázatos volt! Mindössze egyetlen bajnoki mérkőzésen hagytuk el vesztesen a pályát, ami bizony sok riválisunk számára is irigylésre méltó eredmény. Több mint egy éves győzelmi sorozat szakadt meg november 24-én, de hazai környezetben továbbra is veretlenek vagyunk, immár 2011. május 28. óta. Ezek az adatok önmagukért beszélnek, amikor értékeljük a csapat egész évi teljesítményét. Elmondható, hogy a társaság még egységesebb lett, alig-alig vannak olyan hiányzóink a mérkőzéseken, akik nem sérültek. Csapatunk egységét és erejét jól példázza, hogy bizony a sérülések nem kerültek el bennünket, ám eredményeinken ez nem látszott meg. Kiegyensúlyozottá váltak a mutatott teljesítmények, eltűntek a bosszantó, nehezen emészthető vereségek, pontvesztések. Vagyis kijelenthető, hogy olyan érett, jó csapattá váltunk, ami bármelyik ellenfelünkkel szemben győzelmi eséllyel lépett pályára az eddigi legerősebb Fejér megyei öregfiúk bajnokságban. Örömteli az is, hogy csapatunk 2012-ben tovább erősödött, hiszen Lukács Sanyi, Ott Ákos és a visszatérő Váradi Norbi egyaránt erősségei lettek együttesünknek.
Minden játékosunkat a maximális elismerés illeti meg hozzáállásáért, sportemberi tulajdonságaiért. Ugyancsak elismerés az egyre gyarapodó szurkolóinknak, akiknek köszönjük egész évi bíztatását, támogatását. Ugyancsak köszönjük a Tárnok KSK nagyvonalú segítségét, támogatóink, szponzoraink, segítőink munkáját, anyagi támogatását, hogy egy amatőr bajnokságban igazán profi légkört varázsoltak körénk ebben az évben is. Részünkről egyet ígérhetünk, jövőre is azon leszünk, hogy sikereinkkel kiszolgáljuk közönségünket és szombatonként örömet szerezzünk mindazoknak, akik miattunk jönnek ki mérkőzéseinkre.

Szabó István rímes évad értékelése a TÖFC nevében

Aradi Béla alias abcd (aki én vagyok) néhány fotót is készített az eseményen

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

VISSZA

<