< <
CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2015 június 13. Jótékonysági Bál Krisztiért

Női csapatunk nagy sikerű jótékonysági bált rendezett.

Pós Tünde megnyitója:

Kedves Vendégeink!,
Először is engedjétek meg, hogy az este folyamán tegező viszonyban kommunikáljak Veletek,  kérem ezt egyrészt azért, mert sokatoknál jóval idősebb vagyok, másrészt azért, mert a nálam idősebbeknél nem sokkal vagyok fiatalabb.
Szeretettel köszöntelek Titeket az első jótékonysági bálunkon, melyet Sulai Kriszti labdarúgó csapattársunk tiszteletére és támogatására szerveztünk. 
PÓS TÜNDEAz est mottója a Csoda. A csoda nem csak úgy magától létezik, a csoda az álom és az álom megvalósulása. Deniz dalszövegét idézve:
„ Az igazi hős nem Superman vagy Batman
a csoda ott él benned és bennem”…
Mint tudjátok, Krisztit először 2014 decemberében műtötték belboka töréssel. Sajnos a műtétet követően nem gyógyult a műtéti seb,ezért újabb és újabb műtétek követték egymást, összesen 6 műtétet hajtottak végre. Ezt követően derült csak ki 2015. március közepén, hogy rosszindulatú daganat van a jobb lábában. Így 2015. április elején amputálni kellett a jobb lábának térd alatti szakaszát. Az amputációt követően újabb és újabb megpróbáltatások vártak erre a fiatal lányra, jelenleg is kezelés alatt áll.
Hatalmas erő, kitartás, hit és nagyon jó humorérzék jellemzi Őt.
Picit mesélnék Nektek arról, hogyan született meg ennek a bálnak az ötlete. A fociedzések és bajnoki mérkőzéseink előtt, után igen sokat beszélgettünk a csapaton belül, hogyan tudnánk Krisztinek segíteni. Nem tévesztettük szem elől, hogy a Tárnok-Bia futballcsapat támadó középpályásaként valamint törökbálinti kézilabda tornaklub balszélsőjeként suhant a pályán. Arról álmodoztunk, hogy olyan protézist  kap, amely segítségével  sportolni tud a továbbiakban is.
Először a futball torna ötlete merült fel és ötletet tett követett: Győri Reni, Pap Livi és Sulai Veronika szervezésében megrendezésrekerült a jótékonysági torna 2015. május 1-én.  A torna teljes bevételét Kriszti támogatására fordítottuk. Ezúton is hálásan és nagy tisztelettel megköszönjük az összes csapat és minden egyéni támogató felajánlását.
A torna szervezése közben Pap Livi már újabb ötletével rukkolt elő, megálmodta a mai jótékonysági bált. És mint arról az este folyamán még lesz alkalmatok meggyőződni, az álmok valóra válnak. A bál szervezői csapata felállt, ők az est folyamán bemutatásra KRISZTIkerülő videó film rendezői is. A bál összes bevétele, mely a belépőjegyek, a támogató jegyek, a tombola bevételéből áll szintén Kriszti támogatását és céljai, álmai megvalósulását szolgálják. Ezúton szeretnék hatalmas köszönetet mondani minden kedves tombola tárgy, szolgáltatás felajánlónak, minden kedves támogató jegy vásárlónak és Mindannyitoknak, akik személyes jelenlétetekkel megtiszteltetekminket.
Továbbá szeretnék köszönetet mondani a a tárnoki önkormányzatnak a művelődési ház díjmentes biztosításáért, művelődési ház személyzetének valamint Szimának és Edinának a szervezésben nyújtott segítségükért. Megkérem a női focicsapat tagjait, hogy egy tapssal köszönjük meg ezt a mérhetetlen bizalmat és összefogást, amivel a támogatók segítettek minket a Livi álom megvalósításában.
És akkor az esti programról:

- az este, az éjszaka és a hajnal folyamán Dóczi Pisti István zseniális dj-nk gondoskodik arról, hogy ne maradjatok ülve a helyeteken
- a büfében Szabó Spiff István vár Titeket szeretettel, hangulatalapozó kellékekkel
- 22.30 és 23.00 óra között a következő programsorozattal szeretnénk Titeket szórakoztatni
- A Livi álma című filmszösszenettel kezdünk
- ezt követően a Tárnok-Bia női futballcsapat egyik fele lép fel műsorával
- majd a csapat másik fele és lelkes szurkolói lépnek színpadra mix tánckoreográfiájukkal mely közé beiktattuk a lányom barátnője lendületes kis tánc produkcióját.
- tombolahúzás 23.30-kor
- a tombola ára 200.-ft, melyet Livi és én fogunk az est folyamán értékesíteni
- fődíj: Daikin klíma
- további díjak csak kedvcsinálóként: sétarepülés Budaörs és Dél-Buda felett, bowling, szépségszalonban szépülés, ajándékcsomagok és még rengeteg meglepetés.
- a színpadon elhelyeztünk egy adománygyűjtő (akváriumnak látszó) üveg , melybe aki szeretné még támogatását elhelyezni, az est folyamán megteheti.
- dohányzási lehetőség: a hátsó udvaron vagy elől a parkolóban, kérlek Titeket, lehetőség szerint ne dobjátok el a csikket.

Ezennel a bált megnyitom, mindenkinek nagyon-nagyon jó szórakozást kívánok!

„Livi álma”

A film szereplői amatőr színészek, akik vállalták, hogy kellő humorral életre keltik azt a mesét, amely mindnyájunk hétköznapjaiból tartalmaz pillanatokat és közvetítik felétek azt az üzenetet, hogyha hiszünk álmainkban és képesek vagyunk ezt másokkal is elhitetni, sikeresen megvalósíthatjuk azt. Ezúton szeretném megköszönni a Tordas Zoo állatfarm tulajdonosainak,TORDAS ZOO hogy a forgatási helyszínt biztosította számunkra. A film pontos üzenetéről írtam nektek egy verses mesét:
Élt egyszer egy pesti leányka, Livi volt a neve és volt egy nagy-nagy álma.VENDÉGEK
Tárnokon focizott, szerelembe esett, éldegélt egy hegyen, s bálról elmélkedett.
Egyik éjjel aztán mély álomba zuhant, gyermekkori emléke azonnal bevillant.
Kis barátjával kirándulni mentek, esetlenül vihogtak, ugráltak, repkedtek.
Hirtelen felriadt, bár nem álmodott rosszat, mégis nyugtalan volt,
hisz másnap várta Őt egy hatalmas feladat.
Megnézte az órát, majd sóhajtott egy nagyot, visszatért álmába és egy farmról álmodott.
A farmon dolgozókkal nagyon jól kijött, a humor, a poén nem elkerülte el őt. Hamarosan ismét álmából felriadt, az órához ragaszkodott, hát megint megnézte azt. De a reggel továbbra is nagyon messze volt, visszaaludt újra és egy dzsipről álmodott, álmában ő volt a legszebb nő a földön,
majd egy tengerparton üldögélt a földön.
És amikor végre felvirradt a reggel, boldogan, mosollyal az arcán, kipihenten ébredt fel.
A focicsapattal megérkezett a meccsre, az autót Sulai Kriszti vezette.
A meccsen jól teljesített, több gólt is szerzett.
Megmutatta Krisztinek egy klipben, hogy milyen protézisről álmodozik éppen.
Elhitette Krisztivel, hogy az élet nem áll meg, hisz az akadályok azért vannak, hogy leküzdjük őket.
És Kriszti továbbra is hősiesen küzdött és rengeteg ember mögé állt
és eljött hiszen ez a mese rólatok is szól, nem csupán Liviről, a kis álmodozóról.
Mert „Az igazi hős nem Superman vagy Batman a csoda ott él benned és bennem”…

Női focistáink táncos produkciója

NÉGYENNAGY CSAPAT

VENDÉGEK

TOMBOLA

A felvételeket Halmos Ágnes, Varga Gréta és Aradi Béla készítette.

BACK
Vissza