CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Videók időrendben

Az 1990-es évek közepén kezdődött csapatunknál a gyermekek rendszeres képzése. Aradi József irányításával 8-10 éves tárnoki és környékbeli gyerekek sajátították el a labdarúgás alapjait. Hamarosan remek gárda alakult ki és a VETEX Team vezetője a Tárnokról elszármazott Takács László nagylelkű támogatásával csapataink elindulhattak a Budapest Serdülő Bajnokságban. Itt nagynevű ellenfelekkel játszhattak (többek között Kispest, FTC, BVSC, MTK ) és egyáltalán nem vallottak szégyent. A játékosok közül sokan lettek később felnőtt csapatunk oszlopos tagjai.
A mérkőzések jelentős részéről felvétel készült: Kelemen Gábor és Aradi Béla méretes kazettás videomagnóval örökítette meg sikereinket, kudarcainkat. E felvételeket digitalizáltam, a képminőség hagy némi kívánnivalót, de úgy érzem így is érdemes megtekinteni őket. (A lista még bővül.)

2006. szeptember 3.-án Hernádon játszott felnőtt csapatunk, és nagy küzdelemben Kun Misi duplájával 2-1 arányban győzedelmeskedett. A második gólt, amely az utolsó percekben esett, volt ifi játékosunk Pandur Balázs rögzítette mobil telefonjával és a felvételt felajánlotta a Honlap számára. Ez adta az ötletet, hogy rendszeresen készíthetnénk videókat a tudósításokhoz. Mivel Szabó Tamás (Manszur) rendelkezett kamerával, már csak a szövetség engedélyét kellett megszereznünk. Kis idő elteltével a stáb kibővült Kelemen Gáborral (akinek az ellentétes kameraállásból készített felvételeket köszönhetjük) valamint Aradi Bélával (abcd). Újabb előrelépés volt a "riporter állás" kialakítása, amelyet Manszur, Kelemen Gábor, Kleman Lajos és Mojzer János épített meg nagy szakértelemmel, így néha már a tv közvetítések színvonalát megközelítő felvételek készülhettek.
Meg kell említeni, hogy a felnőtt mérkőzések mellett az ifi, az öregfiúk és a serdülő mérkőzéseken is rendszeresen videóztunk. Az öregfiúk csapat mérkőzéseinek megörökítésében Kis Endre is oroszlán részt vállalt.
Az alább megtekinthető videóban 280 jelenetet gyűjtöttem össze. Összes felvett gólunk, és néhány kapus bravúr került az összeállításba. Nagy játékos egyéniségeket, remek megoldásokat, gyönyörű gólokat láthatunk! Úgy érzem szép emléket ébreszt minden jelenet.

A Tárnok KSK felnőtt csapatának Honlapunkon megjelent összes gólja 2006-tól 2012-ig

A Honlapon megjelent összes videó időrendben