CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Előző     Tabella     Játékosok     Eredmények    Tudósítások   Sorsolás     Következő

Pest Megyei Kupa 1. forduló 2017. augusztus 30. 17:00

Szigetszentmárton KSE - Tárnok KSK

2 - 5 (0 - 1)

Szigetszentmárton

Játékvezető: Fekésházy Mátyás

Aszisztensek: Molnár László, Péli Barnabás

Gólszerzők: Kálló Ferenc 50' 71' ill. Sárai Ferenc 18', Viszokai János 47', Vida Péter 60' 71' 88'

Lapok: Kőrösi Mike 58', Csukás Dezső 61'

Szigetszentmárton KSE:
Simó Norbert - Kálló Ferenc, Horváth István, Horváth Márk, Martz Balázs (Cselovszky Roland 60') - Gellei Krisztián, Mongyi Zoltán, Kőtösi Mike - Pásztor László, Szabó Attila, Csukás Dezső (Géczi Attila 65')
Edző:

Tárnok BKSK:
Szabó Zoltán - Nagy Attila, Bakó Gábor, Viszokai János, Demján Dénes (Takács Patrik 67') - Mészáros Tamás, Hrabina Ádám (Demján Dániel 75'), Sárai Ferenc, Tóth Tamás, Váradi Gergő (Ruzsinszki Dávid 70') - Vida Péter
Kispad: Pintér László
Edző: Kaszás Attila

Szabó Tamás (Manszur) tudósítása:
A hétvégi bajnoki rajt után a Pest Megyei Kupában is sikeres rajtot vett csapatunk. Vasárnapi játékunkhoz képest javuló játékkal nyertünk és jutottunk tovább a kupában. A javuló játékra szükségünk is volt, mert mai vendéglátóink jobb, szervezettebb, felkészültebb csapat, mint Dömsöd együttese.
Az első félidőben sok gólhelyzetet kihagytunk, de azért minimális előnyt már ekkor sikerült kialakítanunk. Az igazsághoz tartozik, hogy ügyesen játszó ellenfelünknek is voltak helyzeteik, de ezek kihasználatlanul maradtak.
A második játékrészben azért már a kapu előtt is határozottabbak voltunk és szép gólokkal növeltük előnyünket. Az, hogy az eredmény nem lett szorosabb, mindkét félidőben kellett egy-két Szabó Zoltán bravúr is. Zoli nagyszerű teljesítményt nyújtott a kapuban.
Örömteli, hogy Vida Peti az előző mérkőzéshez hasonlóan újra 3 gólig jutott. Szintén jó volt látni, hogy a fiatalok is megállják a helyüket a felnőttek között és sikeresen épülnek be a csapatba.

Kaszás Attila: - A mai mérkőzésen egy igazán kellemetlen, veszélyes ellenfelet sikerült legyőzni. Gratulálok a csapatnak a továbbjutáshoz!

VISSZA
Vissza