CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Előző     Tabella     Játékosok     Eredmények    Tudósítások   Sorsolás     Következő

Magyar Kupa 1. forduló 2018. augusztus 5. 17:00

Tárnok KSK - Százhalombattai LK

0 - 5 (0 - 2)

Tárnok

Játékvezető: Nemes Attila

Aszisztensek: Csatlós Attila, Szemerczki Zsolt

Gól: Füzér Zoltán Bence 2' 60', Somogyi Tibor 27', Lakatos Rodrigó Attila 65', Sipos Gergő Attila 88'

Lapok:

Tárnok KSK:
Tárnok BKSK: Pintér Lászlő - Czeilinger Zsolt, Veszeli Tibor, Nagy Dániel, Nagy István - Bakó Gábor, Pusztai Csaba (Erőss Zsolt 57'), Demján Dániel (Viszokai János 71') - Sztojka Renátó, (Sárosi Róbert 46'), Vida Péter, Demeter Szabolcs
Kispad: Kaszás Attila, Nagy Attila
Edző: Kaszás Attila

Százhalombattai LK :
Csik Tibor - Károlyi Olivér (Sipos Gergő Attila 46'), Takács Máté (Kovács Gábor 46'), Füzér Zoltán Bence, Lakatos Bálint Soma, Czakó Erik, Somogyi Tibor, Késmárki Kristóf, Végh Dominik György, SchneiderDorián, Móra Krisztián (Lakatos Rodrigó Attila 61')
Kispad: Erős Oszkár, Negyedi Gergely
Edző: Rácz László

Szabó Tamás (Manszur) tudósítása:
Erős ellenfelek kaptunk első kupamérkőzésünkre, ezért ez egyben az utolsó is volt a szezonban. Kiestünk a kupából. Már a 2. percben zörgött a hálónk, de az első félidőben még derekasan tartottuk magunkat. A vendégek fölényben játszottak ugyan, de nem volt meggyőző a fölényük. Azért Pintér Laci jó védéseire is szükségünk volt, hogy csak kétgólos hátrányba kerültünk az első 45 percben.
A második játékrészben már kijött a két csapat között a két osztálynyi különbség. Egyre nagyobb mezőnyfölénybe került ellenfelünk, de érdekes módon mégis ebben a részben sikerült kialakítanunk helyzeteket, amik sajnos kimaradtak. Batta viszont 3 gólt is tudott szerezni az utolsó 30 percben és ilyen arányban is megérdemelten nyerte a mérkőzést.
Azt gondolom, hogy a felkészülés szakaszában viszont mindenképpen hasznos volt ez a találkozó, mert erős csapat ellen játszhattunk.

 

VISSZA
Vissza