CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

Előző     Tabella     Játékosok     Eredmények    Tudósítások   Sorsolás    Következő

Felkészülési mérkőzés 2019. február 17. 16:00

Tárnok KSK - Herceghalom

2 - 2 (2 - 0)

Budaörs, műfű

Összeállításunk:
Pintér László - Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Hrabina Ádám, Demján Dénes - Ilyés Attila, Czeilinger Zsolt - Sárai Ferenc, Bakó Gábor, Nagy István - Vida Péter
Csere: Csató Ferenc, Demján Dániel, Takács Patrik, Váradi Gergő
Edző: Kaszás Attila

Gólszerzőink: Vida Péter (2)

Játékosainknak mérkőzéshiányuk van, hiszen eddig egyetlen felkészülési mérkőzést vivtak, azt is 2 héttel ezelőtt. Azóta kétszer próbáltunk Pereg ellen játszani, de az utolsó pillanatban ellenfelünk lemondta mindkét találkozót. Sajnos ez meg is látszott játékosaink teljesítményén. A mérkőzésen inkább csak felvillanásaink voltak. A mérkőzésen igazságos döntetlen született. Az első félidőben mi voltunk némi mezőnyfölényben és nyertük is ezt a játékrészt 2-0-ra. Herceghalomnak is voltak helyzetei, de Pintér Laci nagyon jól helytállt a kapuban. Megjegyzem nekünk is volt kimaradt helyzetünk. A második játékrész nagy részében viszont ellenfelünk játszott jobban és sikerült az egyenlítés is. A hajrában ismét fölénybe kerültünk, de két helyzetünk is kimaradt, sőt az utolsó percekben ismét Pintér Laci bravúrja kellett a döntetlen megőrzéséhez.

Kaszás Attila:
- Nagyon kellett ez a mérkőzés, hiszen edzőmeccs tekintetében igencsak deficitesek vagyunk. Azt gondolom, hogy ezért is szolgálta jól ez a mérkőzés a felkészülésünket.

Felkészülési mérkőzés 2019. február 3. 14:30

Nagytétényi Kohász (BLSZ III.o.)- Tárnok KSK

1 - 3 (0 - 1)

Budatétény

Összeállításunk:
Pintér László - Nagy Attila, Nagy Dániel, Veszeli Tibor, Nagy István - Bakó Gábor, Csibrik György - Sárai Ferenc, Péter Krisztián, Vida Péter - Ilyés Attila
Csere: Czeilinger Zsolt, Váradi Gergő, Demján Dániel, Demján Dénes
Edző: Kaszás Attila

Gólszerzőink: Péter Krisztián, Ilyés Attila, Vida Péter

Kaszás Attila:
- Érezhető volt, hogy lassabban pörögtünk, mint ahogy szoktunk. Fejben és mozgásban is lassabbak voltunk ezen az első felkészülési mérkőzésünkön. Nincs messze már a bajnoki rajt sem, ezért növeljük a felkészülés intenzitását is. Csak szűk kerettel megyünk az edzőmérkőzésekre, mert a fiatalabb játékosaink az U20-as tornán vesznek részt rendszeresen, így ma is játszottak. Az edzőmérkőzésekre 14-15 emberrel állunk ki. A csapatban nagy változások nincsenek. A jó hír, hogy Váradi Geri ma először (tavaly őszi bajnokság elején megsérült) pályára lépett és a 2. félidőt végig játszotta. Sárai Feca az őszi amerikai túrája után visszatért és szintén egy félidő erejéig, pájára lépett.

VISSZA
Vissza