CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

A Honlap munkatársai

Az Egyesületről

Vezetőség

Pálya

Történet

Szerkesztők

Ugyan Manszur - Honlapunk alapítója - szegre akasztotta a billentyűzetet, azonban továbbra is segíti munkánkat.

Szabó Tamás (Tomi, Manszur)

Szabó Tamás vagyok. Tárnokon születtem 1949 12. 23.-án. Nagyon szerettem Tárnokot, de sajnos 1959-ben szüleimmel Budapestre, még pontosabban Angyalföldre költöztünk. 2003-ban,  44 év után, feleségemmel elhatároztuk, hogy visszaköltözünk Tárnokra. Azóta már fiam és családja is tárnoki lakosok. Három éves unokám szintén nagy barátságban van a focilabdával. Gyerekkoronban édesapám hamar megszerettette velem a labdarúgást, de mint igazolt játékos, elég későn, 14 évesen kezdtem focizni. Addig úsztam és vizilabdáztam. Mivel általános iskolás koromban már 12 évesen tagja voltam az iskolai válogatottnak, legnagyobb örömömre leigazolt a Vasas, ahol nagyon szép hat évet töltöttem. Végig jártam a "szamárlétrát" a serdülő I.-től a tartalék csapatig. Mivel a "nagy csapatba" nem sikerült bejátszanom magam, igy inkább alacsonyabb osztályban (NB. III., BLASZ I.) folytattam, és fejeztem be aktív pályafutásomat. A foci viszont mint "örök szerelem" maradt meg az életemben. Így született meg bennem a gondolat, hogy ennek az általam nagyon szeretett kis egyesületnek is kellene egy honlap, ahol szélesebb körben is meg lehet ismertetni az emberekkel az itt sportoló és a sportot segítő emberek életét, eredményeit, a sport iránti szeretetét. Az anyagok összeállításában nagyon sok segítséget kaptam és kapok folyamatosan a Tárnok KSK vezetőitől, sportolóitól és szurkolóitól egyaránt.A sporton és a számítógépen kívül szívesen foglalkozom még két kaukázusi juhászkutyámmal. Legkedvesebb elfoglaltságot két unokám jelenti, a már említett kisfiú és egy kislány, Barnabás és Szonja.

Aradi Béla (abcd)

Tárnokon születtem 1955 október 23.-án azóta is itt élek. Tárnokon futballoztam, a hetvenes évek elején a felnőtt csapatban is szerepeltem néhányszor, sajnos sérüléseim miatt hamar szegre kellett akasztanom a focicsukát. Azóta mint szúrkoló segítettem a csapatot, illetve a kilencvenes években serdülő csapatunk videózásával szerény elődje voltam Manszúr barátom pótolhatatlan operatőri tevékenységének. Néhány éve örömmel fedeztem fel, hogy valaki elindított egy Honlapot a csapatról. Amint megtudtam ki a tettes és főleg megis ismertem Manszúrt, azonnal jelentkeztem segíteni. Úgy érzem azóta csapatunk honlapja sokat fejlődött köszönhetően annak a nem kevés munkának amit belefektetünk naprakészen tartásában.

 

 

Kis Endre

Kiváló játékosa volt felnőtt, majd öregfiúk csapatunknak. Mióta makacs sérülése a játékban akadályozza, azóta az öregfiúk csapat mérkőzéseinek kiváló operatőre.