CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest megyei női bajnokság 2. forduló 2018. szeptember 15. szombat 20:00

Metis NFC II. - Tárnok KSK

0 - 0 (0 - 0)

Budapest, goldball pálya

Játékvezető: Gutyán Krisztián

Asszisztens: -

Gól: -

Sárgalap: -

A 2 forduló eredményei:
METIS NFC II. - Tárnok KSK 0-0, Érdi VSE - Kelen SC 1-1

Metis NFC :
Piszker Flóra - Hegedűs Nóra, Fülöp Adél , Kardosi Blanka, Malik Dóra, Salgó Cintia, Urbán Anett, Pozsárné Kovács Julianna, Kiss-Molnár, Halász Evelin, Németh Beatrix, Györgyövics Szilvia
Edző: Mészáros László

Tárnok KSK:
Molnár Nikolett - Bányai Barbara, Gál Henrietta, Görcs Tamara, Gyeszát Emese, Győri Renáta, Rebenák Dorottya, Kardos Lászlóné, Marczel Panna, Schmidt Zsuzsanna, Soltész Bettina, Szenténé Wágner Katalin, Varga Gréta, Zsikla Ibolya,
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

Szervezetten védekezve sikrült pontot szereznünk jóval esélyesebb ellenfelünk ellen. Szép volt lányok!

Gál Tibor :
A tavalyi bajnokhoz látogattuk, és idáig a mérlegünk nem volt valami fényes! Mondhatom, hogy még pontot sem sikerült szereznünk ellenük! Egy kicsit át forgatva a csapatot, bíztunk azért a jó szereplésben. Végig támadott a Metis, mégis az első félidőben nekünk volt lehetőségünk hogy megszerezzük a vezetést. A második játékrészre teljesen felborult a pálya, és csak a védekezésre összpontosítottunk. Ekkor viszont szerencsére a Metisnek sikerült ziccert rontani. Megérdemelten szereztünk 1 pontot. Igazi csapat munka volt! Gratulálok mindenkinek!!

A METIS NFC Facebook oldalának tudósítása

Második csapatunk egy halasztott első forduló után egyből egy rangadóval kezdte meg a 2018/19 PMLSZ Női ¾ pályás idényét!
2018.09.15-én, hazai pályán fogadtuk a Tárnok csapatát. Szikrázó csata vette kezdetét, ahol egész mérkőzésen jól játszottunk, nagyon nagy iramot diktáltunk, ellenfelünk inkább a védekezésre fektette a hangsúlyt. Sajnos hiába a mezőny fölény nem tudtunk túljárni a vendégek jól védő kapusának, míg ők egy –két nagyobb helyzetig jutottak.
Ha úgy nézzük vesztettünk 2 pontot.
METIS NFC II. – Tárnok Ksk : 0-0
Gratulálok a csapatomnak!
Hajrá Metis!

 

H Csapat Mérk GY D V Gólok GK. Pnt.
1. Érdi VSE 2 0 2 0 4 : 4 0 2
2. Tárnok KSK 2 0 2 0 3 : 3 0 2
3. Kelen SC 1 0 1 0 1 : 1 0 1
4. Metis NFC II. 1 0 1 0 0 : 0 0 1
5. Csepel FC 0 0 0 0 0 : 0 0 0


 

VISSZA