CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest megyei női bajnokság 3. forduló 2018. szeptember 23. vasárnap 13:00

Tárnok KSK - Cspel FC

6 - 2 (4 - 1)

Tárnok

Játékvezető: Mércse I. László

Asszisztens: Székely Benedek

Gól: Győri Renáta (7', 31'), Gál Henrietta (28', 29'), Varga Gréta (52'), Zsikla Ibolya (62') ill. Tóth Fruzsina (19', 80')

Sárgalap: -

A 3 forduló eredményei:
Tárnok KSK - Csepel FC 6-2, Kelen SC - Metis NFC II. 0-6

Tárnok KSK:
Varga Dominika - Szenténé Wágner Katalin, Görcs Tamara, Rebenák Dorottya - Győri Renáta, Gál Henrietta, Zsikla Ibolya, Varga Gréta, Molnár Nikolett,
Csere: Soltész Bettina, Kardos Lászlóné, Schmidt Zsuzsanna, Marczel Panna, Gyeszát Emese
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

Csepel FC :
Szabó Henriett - Barkóczi Anett , Zalabai Alexandra, Balogh Klára, Mátyus Zsanett, Tóth Fruzsina, Szabó Helga, Seprényi Csilla, Török Bianka
Csere: Muzellák Petra
Edző:

Végig nagy fölényben játszottunk, és bár eleinte kihagytuk a helyzeteket, végül sportszerű mérkőzésen magabiztos győzelmet arattunk.

Gál Tibor :
Újonnan alakult csapatot fogadtunk a hétvégén, és nem igazán tudtuk, hogy milyen erőt, illetve játékot képviselnek, mivel nekik ez volt még csak az első bajnoki mérkőzésük!
Minden adott volt a jó játékhoz, és ennek megfelelően meg is szereztük a vezetés már a meccs elején. Sokat viszont nem kellett várni az egyenlítésre, mert egy szép kényszerítővel mögénk kerültek, és ki is használták a lehetőséget.
Ettől függetlenül irányítottuk tovább a mérkőzést, és olykor-olykor szemet gyönyörködtető játékkal és jó iramban tudtuk kihasználni a helyzeteinket. Végre felszabadultan tudtunk játszani az első két presztízs meccs után.
Gratulálok mindenkinek, a  Csepelnek köszönjük a sportszerű játékot, és további sok sikert kívánok nekik a bajnoksághoz!

H Csapat Mérk GY D V Gólok GK. Pnt.
1. Tárnok KSK 3 1 2 0 9 : 5 4 5
2. Metis NFC II. 2 1 1 0 6 : 0 6 4
3. Érdi VSE 2 0 2 0 4 : 4 0 2
4. Kelen SC 2 0 1 1 1 : 7 -6 1
5. Csepel FC 1 0 0 1 2 : 6 -4 0


 

VISSZA