CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest megyei női bajnokság 5. forduló 2018. október 7. vasárnap 17:00

Kelen SC - Tárnok KSK

1 -3 (0 - 1)

Budapest, Kelen SC pálya

Játékvezető: Gutyán Renáta

Asszisztens: -

Gól: Bognár Edina 79' ill. Gál Henrietta 11', Varga Gréta 59', Zsikla Ibolya 77'

Sárgalap: -

Az 5 forduló eredményei:
Kelen SC - Tárnok KSK 1 -3, Érdi VSE - Csepel FC 3-0

Kelen SC :
Móczik Alexandra - Zemplényi Zsófia, Bognár Edina, Németh Petra, Schiffer Lili, Madarász Mercédes, Ferenczy Kata, Duga Alexandra, Herczegh Emese, Hajagos-Tóth Eszter, Horváth Nikolett, Görög Emília, Kovács Bernadett, Balovics Réka
Edző:

Tárnok KSK:
Kardos Lászlóné - Ábel Eszter, Bányai Barbara, Czuczor Krisztina, Gál Henrietta, Gyeszát Emese, Győri Renáta, Marczel Panna, Molnár Nikolett, Rebenák Dorottya, Soltész Bettina, Schmidt Zsuzsanna, Szenténé Wágner Katalin, Varga Gréta, Zsikla Ibolya
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

Gál Tibor :
A Kelen csapatához látogattuk, és már az öltöző előtt látszódott, hogy nem az a Kelen lép pályára, aki a Metis ellen, hanem annál sokkal erősebb! Mivel jó viszonyt ápolunk a Kelennel, több tornán és edzőmeccseken is játszottunk már együtt, ezért tudtuk, hogy ez a meccs nagyon nem lesz egyszerű! Mégis meg maradtunk a saját játékunknál, nem alkalmazkodtunk az ellenfélhez és bevált. Szinte a meccs elején megszereztük a vezetést, amit a második félidőben növelni tudtunk, és szereztünk még 2 gólt. Becsülettel küzdött a Kelen, szépíteni tudtak, de egyszerűen ma nem találtak fogást rajtunk, aminek az köszönhető, hogy végre felszabadultan és JÓ focira éhesen játszottunk!! A szezon legjobb meccse volt, csak gratulálni tudok mindenkinek. A Kelennek sok sikert kívánok a továbbiakban! Hajrá Tárnok!!

A Kelen SC Facebook oldalának tudósítása

Vereség a listavezető ellen! (Pest megye 3/4 pálya)

Kelen SC 1-3 Tárnok BKSK

Ellenfelünk érett, rutinos játékkal szerezte meg a győzelmet.

Játékoskeret: Móczik A., H.Tóth E., Madarász M., Ferenczy K., Németh P., Duga A., Balovics R., Zemplényi Zs., Görög E., Horváth N., Schiffer L., Herczegh E., Kovács B., Bognár E.

Gólszerző: Bognár Edina

Markó Gábor vezetőedző: "Úgy vélem a lányok mindent megtettek a sikerért, küzdöttek becsülettel. Ellenfelünk jól játszott, jól védekezett és hatékonyan támadott. Azt gondolom a bajnokság egyik legjobb csapata ellen léptünk ma pályára. Gólratörőbb és támadóbb futballt kell játszanunk a jövőben, mert mezőnyben ma sem maradtunk alul, de kapu előtt hatékonyabbnak és bátrabbnak kell lennünk. Gratulálok a Tárnok csapatának."

Hajrá Kelen! Hajrá Lányok!

 

TÁRNOK KSK-KELEN SC

TÁRNOK KSK-KELEN SC

H Csapat Mérk GY D V Gólok GK. Pnt.
1. Tárnok KSK 4 2 2 0 12 : 6 6 8
2. Érdi VSE 4 2 2 0 9 : 5 4 8
3. Metis NFC II. 3 1 1 1 7 : 2 5 4
4. Kelen SC 4 0 2 2 3 : 11 -8 2
5. Csepel FC 3 0 1 2 3 : 10 -7 1


 

VISSZA