CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest megyei női bajnokság 6. forduló 2018. október 21. vasárnap 12:00

Érdi VSE - Tárnok KSK

0 -3 (0 - 1)

Érd, műfű

Játékvezető: Kulcsár Dániel

Asszisztens: volt, de nem szerepel a jegyzőkönyvben

Gól: Zsikla Ibolya 40', Soltész Bettina 65', 65'

Sárgalap: -

A 6 forduló eredményei:
METIS NFC II. - Csepel FC 7-0, Érdi VSE - Tárnok KSK 0-3

Érdi VSE :
Bácsváry Ildikó - Kecskeméti Vivien, Pehl Gabriella, Marcsányi Mária, Lőrincz Teréz, Horváth Annamária, Tóth Krisztina, Parádi Gabriella, Antonné Lovász Gyöngyi, Jánváriné Sziráki Ivett
Edző:

Tárnok KSK:
Varga Dominika - Ábel Eszter, Gál Henrietta, Gyeszát Emese, Győri Renáta, Kardos Lászlóné, Marczel Panna, Rebenák Dorottya, Schmidt Zsuzsanna, Soltész Bettina, Tóthné Czuczor Krisztina, Varga Gréta, Zsikla Ibolya
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

Bár, lehetetlen időpontban, vasárnap déli 12-kor került sor a csoport első és második helyen álló csapatának találkozójára, szép számú szurkoló látogatott ki a rangadóra.
Mindkét együttesnél voltak hiányzók, ellenfelünktől talán több kulcsjátékos nem lépett pályára, de ez legyen az ő problémájuk!
Végig nagy fölényben játszottunk, bár első gólunk nehezen született meg, győzelmünk nem igazán forgott veszélyben. Igaz, egy gólos vezetésünknél az Érdnek volt egy gólnak látszó lövése, ám azt Varga Dominika, bravúros vetődéssel hárította. Harmadik gólunk után, akár nagyobb arányú győzelmet is arathattunk volna, de így is szép koradélutánt szereztek nekünk a lányok!
Sportszerű mérkőzésen rangadót nyertünk, de jövő héten a METIS ellen még jobb teljesítmény kell!
Szép volt Lányok! Hajrá Tárnok!

Takács György (Érdi VSE):
– Hiába nagy a keret, sok hiányzó és sérült miatt csak egy cserével tudtunk kiállni a Tárnok elleni rangadóra. Ez meg is bosszulta magát. Öt alapember hiányzott és ezt nem tudtuk úgy pótolni, hogy partnerei legyünk a Tárnoknak. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. Az utolsó percben viszont kaptunk egy gólt. Ez nagyon rosszkor jött, de a második félidőt is jól kezdtük, voltak helyzeteink, de a játékrész közepén Lovász Gyöngyi is megsérült, az ő hiányát nem tudtuk pótolni és csere nélkül fejeztük be a meccset. Fáradtabbak voltunk, míg a Tárnoknál folyamatosan cserélődött a csapat. Ennek ellenére elkerülhető gólokat kaptunk – értékelt Takács György.

Gál Tibor :
A bajnokságra igen csak megerősödött Érdhez látogattuk, aki a mostani meccsre kicsit elfogyott. Az első félidőben nagyon kapkodva és pontatlanul játszottunk, de ennek ellenére sikerült megszerezni a vezetést. A második félidőre rendeztük a sorokat, és higgadtabb fejjel mentünk ki, ami a játékon is látszódott, de az utolsó passzok még mindig nem sikerültek. Ennek ellenére egy rövidzárlatnak köszönhetően egy percen belül tudtunk szerezni 2 gólt, ami a végeredményt jelentette.  Kicsit jobban koncentrálva meg több gólt tudtunk volna szerezni, de ami fontos, hogy megvan a 3 pont! Gratulálok a lányoknak, több jó egyéni teljesítmény is volt. Csak így tovább. Az Érdnek sok sikert a továbbiakban.


H Csapat Mérk GY D V Gólok GK. Pnt.
1. Tárnok KSK 5 3 2 0 16 : 6 10 11
2. Érdi VSE 5 2 2 1 9 : 9 0 8
3. Metis NFC II. 4 2 1 1 14 : 2 12 7
4. Kelen SC 4 0 2 2 3 : 11 -8 2
5. Csepel FC 4 0 1 3 3 : 17 -14 1


 

VISSZA