CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest megyei női bajnokság 7. forduló 2018. október 28. vasárnap 13:00

Tárnok KSK - Metis NFC II.

0 - 1 (0 - 1)

Tárnok

Játékvezető: Németh Annamária

Asszisztens: -

Gól: Hegedűs Nóra 26'

Sárgalap: -

A 7. forduló eredményei:
Kelen SC - Érdi VSE 1-3, Tárnok KSK - METIS NFC II. 0-1

Tárnok KSK:
Molnár Nikolett - Zsikla Ibolya, Győri Renáta, Gyeszát Emese, Gál Henrietta, Rebenák Dorottya, Varga Gréta, Soltész Bettina, Tóthné Czuczor Krisztin, Ábel Eszter, Marczel Panna, Bányai Barbara, Kardos Lászlóné
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

Metis NFC II.:
Piszker Flóra - Hegedűs Nóra, Smetana-Damak Zsuzsanna, Váradi Eszter, Fülöp Adél Eszter, Kardosi Blanka, Pozsárné Kovács Julianna, Németh Beatrix, Farkas Dóra Ágota, Kiss-Molnár Nikoletta, Juhász Andrea, Györgyövics Szilvia
Edző: Mészáros László

Szikrázóan kemény mérkőzésen, egy védelmi hibánkat kihasználva, szerencsés góllal nyert a Metis.

Gál Tibor : - Hétvégén a bajnoki címre pályázó Metis látogatott hozzánk, ennek megfelelően 7 kezdő játékos cserélődött ki náluk, ami sajnos nem az egész bajnokságra jellemző, csak bizonyos ellenfelekre. Az első játékrészbe, annak ellenére, hogy folyamatosan birtokolták a labdát, helyzeteik nem igazán voltak. Egy szögletet követően tudták megszerezni a vezetést, mivel nem tudtunk felszabadítani, és hat méterről belőtték.
A második félidőre átszerveztük a játékot, és mindent egy lapra tettünk fel. Meg is volt a helyzetünk, de sajnos nem tudtuk kihasználni. Volt súlyos sérülés mindkét oldalon, mihamarabbi gyógyulást kívánok mindenkinek!
Sok sikert a Metisnek, a Tárnoknak meg gratulálok a tisztességes helytálláshoz, a magasabb osztályban futballozó játékosok ellen!!
A mérkőzés a mi szemszögünkből így értelmezendő!!

H Csapat Mérk GY D V Gólok GK. Pnt.
1. Tárnok KSK 6 3 2 1 15 : 7 8 11
2. Érdi VSE 6 3 2 1 12 : 9 3 11
3. Metis NFC II. 5 3 1 1 15 : 2 13 10
4. Kelen SC 5 0 2 3 4 : 14 -10 2
5. Csepel FC 4 0 1 3 3 : 17 -14 1


 

VISSZA