CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK
Előző

Pest Megyei Női Kupa, Felsőház döntő 2019. június 2. vasárnap 15:00

Gödöllői SK - Tárnok KSK

1 - 4 (0 - 1)

Üllő, 300 néző

Játékvezető: Dévényi Balázs

Tartalék játékvezető: Mákos Márk

Aszisztens: Jakab Máté, Jakab Bianka

Gól: Nagy Melinda 72' ill. Zsikla Ibolya 5', Soltész Bettina 65' 69', Molnár Nikolett 39

Lapok: -

Gödöllői SK:
Végi Orsolya - Sólyom Mónika Katalin, Nagy Melinda, Darányi Renáta, Deák Lívia Éva, Orbán Csilla, Magócs Bernadett, Zachár Veronika, Grnács Emese
Cserék: Prekovics Emese, Hrapan Júlia, Gyulai Blanka Sarolta, Nándori Emma, Palya Krisztina, Baranyai Borbála, Kovács Maja
Edző: Nagy Imre

Tárnok KSK: Szarkáné Pápai Éva - Zsikla Ibolya. Győri Renáta, Bányai Barbara, Gyeszát Emese, Gál Henrietta, Rebenák Dorottya Ilona, Varga Gréta Zsanett, Soltész Bettina
Cserék: Molnár Nikolett, Kardos Lászlóné, Busch Zsoltné, Schmidt Zsuzsanna Ildikó, Czuczor Krisztina, Varga Dominika, Szenténé Wágner Katalin
Edző: Szimandl Gábor, Gál Tibor

A PMLSZ Facebook oldalának tusósítása

2019. június 2-án, vasárnap 15 órától Üllőn került sor a 7. Pest Megyei Női Kupa döntőjére a Gödöllői SK és a Tárnok BKSK csapatai között.

A helyszínen Sipos Hajnalka által készített fényképekhez az alábbi kedvcsinálót fűzzük a Sportszelet című közép-magyarországi sportlap csütörtökön megjelenő beszámolójából idézve:
7. Pest Megyei Női Kupa-döntő
Ideális labdarúgóidőben, nyári hangulatban, szépszámú közönség előtt előbb 15 órától a hölgyek Gödöllői SK – Tárnok fináléjára került sor, amelyen a múlt héten pedig jobb gólkülönbségüknek köszönhetően bajnoki ezüstérmet szerző tárnokiak magabiztos játékukkal nem sok esélyt hagytak riválisuknak, s végül a két gólig jutó Soltész Bettina vezérletével 4–1-es győzelmet arattak.
A férfiak döntőjének szünetében került sor a 7. Pest Megyei Női Kupa döntőjének díjátadó ünnepségére, amelyen Kissné Szabó Katalin, Üllő város polgármestere, Szlahó Csaba, az MLSZ PMI társadalmi elnöke, valamint Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója adták át az elismeréseket a két csapatnak, valamint azok legjobbjainak. A kupagyőztes Tárnok egyéni díjazottja Soltész Bettina lett, míg a Gödöllői SK részéről Nagy Melinda vehetett át elismerést.

Gál Tibor: - Hétvégén megrendezték a Pest megyei kupa döntőjét Üllőn, ahol nagyszerű fogadtatás várt bennünket. Nagyszerű létesítmény, és annál jobb szurkolótábor. Minden adott volt, hogy játszunk egy jó mérkőzést. Rögtön ez első percekben meg is szerezhettük volna a vezetést, de a kapufáról visszapattanó labdát a védő szögletre rúgta. Ami késik nem múlik, és 2:0-ás előnnyel mentünk szünetre. A második félidőre sem hagyott alább a támadó játékunk, és sikerült megduplázni előnyünket, míg a Gödöllőnek csak a szépítés jutott. Gratulálok a Gödöllőnek az idáig elért eredményeiért, sportszeren, agresszívan, és ügyesen játszanak. Sok sikert kívánok nekik a következő bajnokságra.
Mi pedig ismét megmutattuk, hogy tudunk csapatként játszani, és bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk meghálálni a közönségnek ezt a felejthetetlen szurkolást. Egy hét leforgása alatt kupagyőztes, a bajnokságban viszont sikerült a dobogó második fokára felállni. Hatalmas gratuláció a lányoknak!!
Hajvá Távnok!!

TÁRNOK KSK KUPAGYŐZTES

VISSZA