CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2016. január 24. Női csapatunk Bronzérmes lett Felcsúton a Bicske Kupán

A 2060.blog.hu tudósítása:

2016. január 24-én a felcsúti sportcsarnokban rendezték meg a Bicske-Kupa 2016 évi női teremlabdarúgó-torna kupasorozatát. A már hagyományos női tornára Szekszárdról, Újszentivánról és Tárnokról jöttek csapatok. Ezt egészítette ki a hazai pálya előnyét élvező Bicskei TC és a Felcsúti Puskás Akadémia I és II fiatal, ügyes, tehetséges labdarúgóiból összeállított 2 csapata.
A torna megkezdése előtt a csapatvezetők technikai értekezletén döntöttek arról, hogy a terem adta lehetőségeket kiszélesítve az egyik oldalon a palánkig tart a játék.
A torna rendezői a Bicskei Torna Club, a Felcsúti Sportegyesület és a Bicskei Szabadidősport Egyesület nevében Nagy György rövid szabályismertetése után kezdődött el a torna, amelyen mindenki játszott mindenkivel egyszer 20 percben. Minden csapat túlfűtött hangulatban várta, hogy bemutathassa tudását a felkészültségéből, éppen ezért rendkívül izgalmas mérkőzéseket játszottak egymás ellen a csapatok. Az utolsó körben ugyan már eldőlt a kupagyőztes kiléte, de a többi hely sorsa csak az utolsó kör utolsó mérkőzésein dőlt el.
A szekszárdi lányok közel 200 km az Újszentiván játékosai pedig több mint 200 km-t utaztak, hogy egy székesfehérvári kitérővel itt legyenek ezen a nem mindennapi női labdarúgó tornán. Mérkőzések a várakozásnak megfelelően alakultak, hiszen minden játékos bizonyítani szerette volna rátermettségét a jó labdarúgó szerepvállalásra. A találkozók parázs hangulatban és nagy iramban zajlottak le.
A kupát végül is a szekszárdi lányok vihették haza, mert ők voltak a legrutinosabbak.
Első alkalommal került megválasztásra a torna legszebb hölgye. A jelenlévő férfiak szavazata alapján a tárnoki csapat most védekező, de egyébként támadó futballistája Pap Lívia Viola  lett, aki 27 éves és már a 4-ik éve, hogy a Tárok KSK csapatában futballozik. Egyike a legjobban játszó játékosoknak.
A gólkirálynő a legtávolabbról ideérkező Terhes Tímea lett, aki az utolsó mérkőzésen nem rúgott gólt, de testvére Tamara góljával bebiztosították a csapat második helyét.
Összegzésképpen a látottak alapján elmondható, hogy valamennyi csapat törekedett a biztonságos játékra, de mellette figyeltek arra is, hogy a győztes gólt megszerezzék, ezért alakult ki szinte minden mérkőzésen izgalmas és nagy csata.
A legjobb kapusok versenyében minden csapat kapusa kiválóan védett, de ezek közül is jobban a Felcsút II. kapuvédője
A torna végén, az ünnepélyes eredményhirdetésen Nagy György köszönte meg minden résztvevőnek, hogy sportszerű játékkal járultak hozzá a torna sikeres megrendezéséhez. A legjobbaknak felajánlott díjakat a versenyrendezési bizottság részéről Nagy György, Szabó Lajos és Ollé Attila adták át. 

A résztvevő csapatok összeállításai:
Felcsút I:  Jung Nikolett, Vas Vivien, Major Mira, Major Dominika, Pats Enikő, Nagy Réka, Balázs Krisztina, Vincze Boglárka, Pats Petra  Edző: Szabó Lajos
Szekszárd: Patocskai Rita, Karlovecz Éva, Horváth Csenge, Marosi Júlianna, Grill Zita, Lovász Viki, Marosi Ildikó, Soós Petra, Edző: Horváth György
Bicskei TC: Berkecz Barbara, Valencsik Melinda, Nagy Rita, Apostagi Kitti, Gera Mónika, Homonyik Marietta, Leitgib Manuéla, Váradi Ágnes, Enyedi Anett, Németh Megg Edző: Sándor László.
NLSE Újszentiván U-17: Németh Valentina, Molnár Barbara, Papp Bella, Kiss Beatrix, Terhes Tímea, Terhes Tamara, Tóth Noémi, Zádori Petra, Horváth Anita, Ferenczi Zsófia   Edző: Tóth Gábor
Tárnok KSK: Győri Renáta, - Gál Henrietta, Nagy Barbara, Horváth Patrícia, Pap Lívia Viola, Varga Gréta, Szőcs Izabella, Mihalicz Fanni, Sulai Veronika   Edző: Gál Tibor 
Felcsút II:  Fernandez-Radics Nicole, Tima Ágnes, Vicz Lara, Székely Vivien, Pálffy Zsuzsanna Klára, Forgács Sarolta, Vörös Alexandra, Nagy Réka, Vörös Evelin Edző: Szabó Lajos.

Mérkőzések

Csapat neve   Csapat neve   Góllövők:
Felcsút II. (1.) - Felcsút I.  (2.) 2-1 Forgács Sarlotta és Vörös Evelin ill.: Vincze Boglárka
Szekszárd  (4.) - Újszentiván (5.) 2-1 Lovász Viktória 2 ill. Terhes Tímea
Tárnok KSK  (3.) - Bicskei TC  (6.)   0-1 ---ill. Apostagi Kitti
Felcsút I.  (2.) - Újszentiván (5.) 2-2 Vicze Boglárka és Major Dominika ill. Terhes Tímea és Tóth Noémi
Felcsút II. (1.) - Tárnok KSK  (3.) 0-1 --- ill. Varga Gréta
Szekszárd  (4.) - Bicskei TC  (6.) 1-0 Karlovecz Éva  ill. ---
Tárnok KSK  (3.) - Felcsút I.  (2.) 4-1 Nagy Barbara 3 és Varga Gréta ill Major Dominika
Bicskei TC  (6.) - Újszentiván (5.) 0-0 ------ ill. -----
Szekszárd  (4.) - Felcsút II. (1.) 3-0 Marosi Júlianna, Patocskai Rita és Karlovecz Éva ill.
Felcsút I.  (2.) - Bicskei TC  (6.) 1-0 Balázs Krisztina.
Tárnok KSK  (3.) - Szekszárd  (4.) 0-0 ----- ill. ----
Újszentiván (5.) - Felcsút II. (1.) 3-0 Terhes Tímea 3 ill. ----
Felcsút I.  (2.) - Szekszárd  (4.) 0-1 ---- ill. Patocskai Rita
Bicskei TC  (6.) - Felcsút II. (1.) 0-0 ----ill. ---
Újszentiván (5.) - Tárnok KSK  (3.) 1-0 Terhes Tamara  ill.  ----

Végeredmény és díjazottak

Hely Csapat Mk.. GY D. V. GK. Pt.
1. Szekszárd 5 4 1 - 7-1 13
2. NLSE Újszentiván U-17 5 2 2 1 7-4 8
3. Tárnok KSK 5 2 1 2 5-3 7
4. Bicskei TC 5 1 2 2 1-2 5
5. Felcsút II. 5 1 1 3 2-8 4
6. Felcsút I. 5 1 1 3 5-9 4

A torna legjobb kapusa: Székely Vivien ( Felcsút II )
Gólkirálynő: Terhes Tímea  (NLSE Újszentiván U17)  5 góllal
A torna szépségkirálynője: Pap Lívia Viola / Tárnok/
A csapatok legjobb játékosai:       
Felcsút II.: Tima Ágnes
Újszentiván : Tóth Noémi
Tárnok  KSK  : Gál Henrietta
Szekszárd : Grill Zita
Felcsút  I. : Vincze Boglárka
Bicskei TC : Berkecz Barbara

Az eseményről Győri Renáta számolt be:

2016. január 24-én került megrendezésre a hagyományos Bicske-Kupa 2016, Felcsúton. Körmérkőzéses rendszerben mindenki játszott mindenkivel.
Színvonalas, jó iramú, pörgős meccsek voltak ezen a tornán. Bicske kivételével eddig nem játszottunk még a többi négy résztvevővel, jó volt megmérettetni magunkat számunkra ismeretlen csapatokkal. Sajnos kapusunk, Heni nem tudott velünk tartani, így egy kicsit más felállásban kellett pályára lépnünk,mint ahogy megszoktuk. De ennek a sportnak - főként kispályán - ez is a szépsége, hogy bárki, bármilyen poszton kibontakoztathatja tudását!
Kilencen mentünk erre a tornára, három új játékosunk nagyszerűen mutatkozott be. Ők név szerint: Horváth Patrícia, Szőcs Izabella és Mihalicza Fanni. A tornának a lényege számunkra az volt, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el úgy, hogy új játékosaink sok lehetőséget kapjanak a játékra. Ez meg is valósult, Gál Tibor volt a megbízott edzőnk a tornán, nagyszerűen állította fel a csapatot, minden meccsen más volt a kezdő felállás, és körülbelül mindenki ugyanannyi játéklehetőséghez jutott. Így sikerült a 3. helyet megszereznünk.
Új lányainknak nagyon tetszett a torna, ők a későbbiekben is erősítik csapatunkat a bajnokságban.
Csapatnévsor: Gál Henrietta, Horváth Patrícia, Sulai Veronika, Pap Lívia, Szőcs Izabella, Mihalicza Fanni, Nagy Barbara, Varga Gréta, Győri Renáta Mindenki nagyszerűen, sportszerűen focizott, szép gólok születtek! A csapatunk legjobbja Gál Henrietta lett.
Idén először volt szépségkirálynő választás, mely elismerést kiváló játékosunk Pap Lívia tudhat magáénak, a hat csapat játékosai közül őt választották meg a szurkolók a legszebbnek!
Köszönjük szurkolóinknak, Vercsi férjének és Gréta édesapjának, hogy végig buzdították csapatunkat!
Ami pluszban szuper hír a csapatnak, hogy lehet csatlakozik még egy új játékos hozzánk, várjuk nagyon sok szeretettel!

2014_nov_30_mikulas_ercsi

A képeket a 2060.blog.hu készítette.

01 02 03 04 05 06 070809 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20212223 24 25 26 27 28 29

BACK
Vissza