CÍMER

HAJRÁ TÁRNOK!
KEZDŐLAP

TÁRNOK

2017. december 3. Női csapatunk Ezüstémes lett Ercsiben a Mikulás Női Labdarúgó Tornán

2016. február 7.-én Ercsiben vettünk részt a hagyományos Mkiulás Női Labdarúgó Tornán. A benevezett csapatokat két csoportra osztották. Jó hangulatú torna volt, sok passzos jó játékkal, három győzelemmel nyertük csoportunkat. A döntő nagy küzdelmet és izgalmat hozott, a szerencsésebb csapat győzött.
Csapatunk:
Gál Tibor edző, Kardos Éva, Gál Henrietta, Győri Renáta, Rebenák Dorottya, Ábel Eszter, Varga Gréta, Schmidt Zsuzsanna, Zsikla Ibolya, Bányai Barbara
Győri Renáta lett a torna gólkirálynője, csapatunk legjobbjának Varga Grétát választották.

A Vasas Hiúzok facebook oldalának tudósítása:

Hibátlan teljesítménnyel nyertük a csoportunkat, így a többi helyosztó után következett a döntő, a másik csoport győztesével, amely alakulat a Tárnok lett.
A torna folyamán sikerült szemügyre venni ellenfelünket, és mondhatni igazán jó csapat benyomását keltették, amely bizony nehéz játékot ígért. A döntőben a szerencsével sem álltunk hadilábon, már itt is a mérkőzés elején sikerült egy ragyogó sarkazós góllal vezetést szerezni, de utána bizony állni kellett a rohamokat! Igazi olaszos meccs volt ez: rúgjunk egy gólt valahogy, aztán védekezzük ki! Simon Csilla gólja végül eldöntötte a találkozó sorsát és egyben a tornagyőzelmet is elhozta nekünk.
Csilla két másik játékostársával együtt gólkirálynői címet is ünnepelhetett és csapata legjobbjának járó elismerést is megkapta. Kapusunk ismét szenzációs teljesítményt nyújtott, amely másoknak is szemet szúrt. A szervezők Kalácska Szilvit választották a torna legjobb kapusának.

 

1. csoport:
Vasas Hiúzok 9 pont,
Százhalombattai TC 2 pont,
Tatabányai Amazonok 2 pont,
Hidegkúti Angyalok 2 pont

A harmadik helyért:
Százhalombattai TC - Gyömrő SE

2. csoport
Tárnok KSK 9 pont,
Gyömrő SE 6 pont,
Zsámbéki SE 3 pont,
Ócsa VSE 0 pont

Mérkőzéseink: 
Gyömrő Se- Tárnok KSK 1 - 3
Gól: Győri Renáta, Zsikla Ibolya, Gál Heni
Tárnok KSK - Zsámbéki SE 3 - 0
Gól: Győri Renáta, Varga Gréta (2)
Ócsa VSE - Tárnok KSK 0 - 1
Gól: Győri Renáta

A döntőben:
Tárnok KSK - Vasas Hiúzok 0 - 1

SERLEGOKLEVÉLNAGY BARBARAVARGA GRÉTA TÁRNOK KSK


2014_nov_30_mikulas_ercsi

A döntő (Varga János felvétele)

01 02 03010101

BACK
Vissza